Lyse lokaler, godt egnet til kontor og showroom

Prags Boulevard 49B, 3. mf., 2300 København S

Lyse og åbne lokaler

Dette lejemål er skræddersyet til både kontor og showroom! Med sine åbne og luftige faciliteter er der her mulighed for at skabe den optimale indretning, efter egne behov. De rustikke bæresøjler sikrer en fantastisk belysning og åbenhed i hele lejemålet. Faciliteterne inkluderer et stilfuldt tekøkken, moderne toiletter, et alsidigt mødelokale/kontor samt en dejlig altan. De rå og rustikke overflader af fliser og murværk tilføjer et eksklusivt look, der understreger lejemålets unikke karakter.

Komplekset er løbende blevet moderniseret på en måde, hvor vi med en respektfuld renovering, har indtænkt tidssvarende og moderne faciliteter, uden at give køb på ejendommens arkitektur med det karakteristiske rå industrielle look og dens historiske betydning. De kombinerede vare- og personelevatorer er velplaceret og sikrer således en god intern infrastruktur med niveaufri adgang til alle husets etager.

Lokalerne er især velegnet til div. kreative formål som showroom for modebranchen, agentur, tegnestuevirksomhed eller galleri med dertilhørende administration. Det er ligeså et ønske om, at videreføre og udbygge den idérige arv og især de kreative rødder adressen gennem årtier, har været garant for.

32,083 kr./md.

Kontorpladser

10-15

Kontor/showroom

275 m2

Areal i alt

275 m2

Navn
Email
Mobil nummer

Kontakt os via linket ovenfor eller tag direkte fat i

 

 

Hans Christian Birch

Udlejningskonsulent

+45 4888 0218

hcb@olavdelinde.dk

/media/rxtbs1xz/6_stue_3.jpg
/media/xmwdfpu2/4_stue_1.jpg
/media/fjmhvb5x/7_stue_4.jpg
/media/kzuncuaj/8_spisestue_1.jpg
/media/4tpfb0dh/11_v_relse_1.jpg
/media/hkzhbg4j/10_badev_relse_1.jpg
/media/l0hbnmfb/9_spisestue_2.jpg

Kontakt vores udlejningsteam