Unikt lejemål i gammel chokoladefabrik

Moderniseret lokaler i Toms Chokoladefabrik

Attraktivt og velbeliggende

Lejemålet vil gennemgå en moderat istandsættelse inden overtagelse, hvor vægge og lofter vil blive malet, og gulvene vil blive behandlet. Lejemålet indeholder i dag et køkken, to toiletter, en altan med en fantastisk udsigt samt gode opbevaringsmuligheder i form af lagerareal tæt på elevator. Med skråvægge og bæresøjler får lejemålet karakter, samtidig med at der stadig er gode rammer, som kan imødekomme mange virksomheders behov og daglige drift.

Industrikomplekset på Prags Boulevard 49 rummer spændende dansk industrihistorie, da Toms Chokoladefabrik i 1926 startede virksomhedens slik- og chokoladefabrikation op her i nybyggede og moderne produktionslokaler.

Vi ønsker at videreføre og udbygge den idérige arv, især de kreative rødder, som adressen gennem årtier har været garant for. Ejendommen bebos allerede i dag dels af virksomheder inden for modebranchen og dels af en række spændende kreative virksomheder.

Komplekset er løbende moderniseret på en måde, hvor vi samtidigt med en respektfuld renovering bestræber os på at udforme tidssvarende og moderne faciliteter, uden at give køb på ejendommens arkitektur med det karakteristiske rå industrielle look og dens historiske betydning. De kombinerede vare- og personalelevatorer er velplacerede og sikrer således en god intern infrastruktur, med niveaufri adgang til alle husets etager.

OBS: Billederne i prospektet er referencebilleder fra et lignende lejemål i ejendommen.

45,473 kr./md.

1,087 kr. pr. m2 pr. år

Kontor

502 m2

Kontorpladser

20-30

Areal i alt

502 m2

Navn
Email
Mobil nummer

Kontakt os via linket ovenfor eller tag direkte fat i

 

 

Hans Christian Birch

Udlejningskonsulent

+45 4888 0218

hcb@olavdelinde.dk

/media/jmap0lon/25_kontor_11.jpg
/media/oolfob53/24_kontor_10.jpg
/media/n50ipw2a/7_entr__1.jpg
/media/1dpbqlk5/13_indend_rs_4.jpg
/media/2daek5ey/22_kontor_8.jpg
/media/l2xjbzke/dji-0679.jpg
/media/jvtlly4c/dji-0678.jpg
/media/45znulcz/med-pil-1.png

Kontakt vores udlejningsteam