Kontorlejemål Balticagade på Aarhus Havn

Kontorlokaler i Aarhus til alle virksomhedstyper

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde udlejer vi kontorlokaler i Aarhus til alle virksomhedstyper, uanset om det er en nyopstartet enkeltmandsvirksomhed eller en stor international virksomhed. Vi er et bygge- og ejendomsselskab, men for os handler det ikke blot om at renovere og udleje kontorlokaler i Aarhus, Odense og København. Siden vi blev grundlagt, har vores fokus også været på at danne langsigtede relationer til vores lejere. Det begynder allerede ved virksomhedens spæde start, og det fortsætter gennem hele virksomhedens levetid.

Vi er bevidste om, at en virksomhed sjældent har det samme behov for kontorlokaler gennem hele dens levetid. Som virksomheden vækster, vil der ofte opstå andre behov for kontorlokaler, og det kan derfor blive nødvendigt at finde et nyt kontorlejemål. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har en bred portefølje på den gode side af 50.000 m2, hvilket giver et alsidigt udvalg af kontorlokaler i Aarhus såvel som vores udvalg af kontorlokaler i Odense  og København. Dette gør os i stand til at følge din virksomhed gennem alle stadier og behov for kontorlejemål – hvad end det er i form af større kontorlokaler, mindre kontorlokaler, flere kontorlokaler eller sågar færre kontorlokaler.

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi stolte traditioner som et byggeselskab. Vi udlejer ikke bare kontorlejemål – vi skaber dem. Med en kombination af både skabertrang og en stor portion kreativitet skaber vi unikke kontorlokaler i Aarhus, hvor de små detaljer er med til at adskille dem fra mængden.

Leder du efter et kontor til leje i Aarhus?

Alle virksomheder er forskellige, og det samme gør sig gældende for vores kontorlokaler i Aarhus. Derfor er det vores fornemste opgave at matche de rigtige virksomheder med de rigtige kontorlokaler. Søger du et kontorlejemål på Balticagade, Klostergade/Klosterport, Søren Frichs Vej, Ankersgade, Graven, Vestergade, Frederiksgade, Mindet, Fiskerivej, Ny Banegårdsgade eller er du mere til kontorlokaler på Klamsagervej, Søren Frichs Vej eller Aarhus Nord? Uanset hvor du drømmer om, at dit nye kontor i Aarhus skal ligge, så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted. Vi har kontorlokaler spredt over hele byen, og dette er blot et lille udpluk af nogle af de centrale beliggenheder for vores kontorlokaler i Aarhus.

Aarhus har meget at byde på, og alle vores kontorlokaler til leje i Aarhus er attraktivt beliggende på hver deres måde. Vi har kontorlokaler i Aarhus, som er beliggende i stemningsfyldte baggårde med masser af charme. Vi har også kontorlokaler i kreative havnemiljøer i Aarhus og tæt på den summende midtby i nærheden af hyggelige steder at hænge ud efter fyraften. Ønskes et kontorlejemål tæt på Letbanen eller tæt på Aarhus Banegård, kan dette også sagtens lade sig gøre. Vi ønsker at gøre det nemt at finde det kontor til leje i Aarhus, der passer bedst muligt til den enkelte virksomhed, og det gøres bedst ved at kunne tilbyde et væld af forskellige muligheder, når det kommer til størrelse såvel som beliggenhed.

Find et kontor til leje i Aarhus hos Olav de Linde

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde det helt rigtige kontor til leje i Aarhus, der passer til lige netop din virksomheds udtryk og stil. Derfor er alle vores kontorlokaler i Aarhus også unikke på hver deres måde, og derfor bør vi have et kontor til leje i Aarhus, der passer til netop det, du søger. Der er noget for enhver smag, og vi tager gerne en snak om dit behov for et kommende kontorlejemål.

Udlejningsteam i Aarhus

Mange års erfaring med udlejning af kontorlokaler i Aarhus

Siden 1974 har vi specialiseret os i udlejning af erhvervslokaler - først i Aarhus og sidenhen også i Odense og København.
Vores mange års erfaring med udlejning af kontorlokaler i Aarhus betyder også, at du som lejer hos os er i trygge hænder hos et professionelt ejendomsselskab med fokus på både ordentlighed, kvalitet og nærværende service. Lejer du dig ind i et af vores kontorlokaler i Aarhus, kan vi tilbyde at tilpasse dem løbende, så de matcher dine behov. Skulle der opstå behov for helt nye kontorlokaler i Aarhus, så står vi også her klar til at hjælpe.

Er du på udkig efter et kontor til leje i Aarhus, er du kommet til det rette sted. Hos Ejendomsselskab Olav de Linde har vi en finger med i hele udviklingsarbejdet – fra arkitektens første streger til den afsluttende nøgleoverdragelse. Vi har både vores egen tegnestue, som sætter stregerne for vores kontorlejemål, vores egen håndværkerafdeling der udfører arbejdet, vores egne viceværter der servicerer lejemålene samt administration og udlejningsafdeling. Vi er et full-service ejendomsselskab, hvilket gør det let for dig at drive din virksomhed i et af vores mange kontorlejemål. Fælles for alle vores medarbejdere er, at vi alle arbejder ud fra det samme DNA. Vi kender vores ejendomme ud og ind, og stræber alle sammen efter at yde det samme høje serviceniveau.

Hvis din virksomheds behov for kontorlejemål har ændret sig, så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores udlejningskonsulenter for at høre mere. Vi ser frem til at finde det helt rigtige kontor i Aarhus til dig.

Kontorlejemål i Aarhus

Attraktive kontorlokaler i Aarhus

Uanset om du er til det rå udtryk, eller om du foretrækker kontorlokaler med masser af charme og personlighed, så finder du det blandt vores kontorlokaler i Aarhus. Vi tilbyder med andre ord en række af kontorlokaler i Aarhus, og der er derfor noget for enhver smag og til ethvert behov. Måske har du specifikke krav til parkeringsforholdene, og måske er det i højere grad placeringen eller størrelsen, der spiller en afgørende rolle for dig? Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig godt i mål med at finde det rette kontor til leje i Aarhus.

Lightyears lokaler på Balticagade 12 Aarhus Havn
/media/qrbhdjj3/f_kontorlejemaal_store-kannikestraede_2023_dsc00558.jpg
/media/v5pphf00/f_kontorlejemaal_soeren-frichsvej-36_esoft_dsc02213-dsc02215.jpg
/media/f3ioujjb/f_kontorlejemaal_tomsgaardsvej_3-200-1003_c.jpg
/media/oymafksy/f_kontorlejemaal_tolderlundsvej-3_esoft_dsc06459.jpg
/media/mdbllyv2/f_kontorlejemaal_store-kannikestraede_2023_dsc00564.jpg
/media/nizd321h/f_kontorlejemaal_wichmansgade_esoft_dsc05290-dsc05292.jpg
/media/32lpwy4s/f_kontorlejemaal_woden_jsdanmark__a5a5139.jpg
/media/p0eogvph/f_kontorlejemaal_revolution_jsdanmark_img_9158.jpg
/media/vtbmx20y/f_kontorlejemaal_sverigesgade_sverigesgade-5-odense-002.jpg
/media/zviflnu2/f_kontorlejemaal_odense-havn_sverigesgade_esoft_dsc08346.jpg
/media/dtkbloht/f_kontorlejemaal_ankersgade12_norconsult_dsc06000-dsc06002.jpg
/media/ififwj2q/f_kontorlejemaal_chokoladefabrikken_klosterport-4x-5-sal.jpg
/media/miolayxa/f_kontorlejemaal_ankersgade12_it-minds_2022_dsc08900.jpg
/media/wx1pgfdu/f_kontorlejemaal_tomsgaardsvej_dsc06986.jpg
/media/di5b5vmz/f_kontorlejemaal_odense-havn_jsdanmark_eodl_24-1.jpg
/media/s1zbzagx/f_kontorlejemaal_thrige-firkanten_jsdanmark_house_of_code_19.jpg
/media/c0yff4yo/f_kontorlejemaal_ankersgade12_sleeknote_2022_esoft_dsc05245-dsc05247-1.jpg
/media/2vvby5uv/f_kontorlejemaal_tomsgaardsvej_dsc01399-dsc01401.jpg
/media/y5qbuaw4/f_kontorlejemaal_pakhusgaarden_jsdanmark_kommpress_3.jpg
/media/lfflvdst/f_kontorlejemaal_thrige-firkanten_buchswaldsgade-35-thrige-firkanten.jpg
/media/21vhfftf/f_kontorlejemaal_odense-havn_jsdanmark_eodl_odense_62.jpg
/media/0jicnne2/f_kontorlejemaal_thrige-firkanten_jsdanmark_house_of_code_1.jpg
/media/mkpflt5x/f_kontorlejemaal_den-gamle-kraftcentral-kontor-thrige-firkanten.jpg
/media/j0lhlzsq/f_kontorlejemaal_odense-havn_jsdanmark_eodl_odense_78.jpg
/media/rdop1w5h/f_kontorlejemaal_chokoladefabrikken-klostergade-aarhus-2.jpg
/media/rmfdotz2/f_kontorlejemaal_dsc05714-dsc05716.jpg
Kontorlejemål Balticagade på Aarhus Havn