Facade Dampmøllen Victoria Havnegade 32-34 på Odense Havn

Odense Havn

Odense Havn, 5000 Odense

Velkommen til Odense Havn

Ejendomsselskabet Olav de Linde lokaler Møllekajen 7 i Odense

Prisbelønnet ejendomsområde med havudsigt

På Odense Havn har en række af Ejendomsselskabet Olav de Lindes ejendomme første parket til kanalen. Her findes en eksklusiv blanding af lejemål beliggende i rå siloer, gamle kornlagre og pakhuse. Lejemålene rummer især kontorlejemål samt udadrettede aktiviteter såsom kulturhuset DOK5000 samt madhuset Alfred & Kamilla.

 

De er beliggende på Odense Havn, nærmere bestemt:

 

  • Sverigesgade 4 – tidligere pakhus
  • Sverigesgade 5 – tidligere silopakhus
  • Havnegade 20 – kulturhuset DOK5000
  • Sverigesgade 8 - kornpakhus
  • Sverigesgade 16 – Odenses ældste pakhus
  • Havnegade 19F – tidligere kornlager
  • Havnegade 32 / Møllekajen 7– tidligere dampmølle

 

Ens for alle disse bygninger er, at de stod ubrugte og faldefærdige hen på havnen i Odense. Én efter én renoverede og transformerede Olav de Lindes team bygningerne. De fik ny, fremtidssikrede funktioner med omfattende og særdeles respektfulde renoveringer. I dag står de smukt som et symbol på områdets gamle havnehistorie.

Attraktivt beliggende erhvervslokaler i Odense 

På havnen i Odense findes vores lejemål, der alle bærer et utal af rå og industrielle detaljer, som Olav de Lindes team har genskabt igennem årene.

 

Sverigesgade 4 
Det tidligere pakhus på Sverigesgade 4 har fået nyt liv som et eksklusivt kontordomicil. Her forenes de oprindelige massive træbjælker nu med fritsvævende rå jernkonstruktioner, transparente glaspartier og vægge beklædt med afrensede genbrugsmursten. Renoveringen var nomineret til RENOVER prisen i 2014.

 

Sverigesgade 5
Det gamle silopakhus fra 1916 har gennemgået en gennemgribende renovering. Bygningens tidligere virke har sat sit præg på bygningens indre i dag, hvor de tragtformede tappeudgange fra funktionen som silo nu indgår som en dekorativ del af loftskonstruktionerne i nogle af rummene. Ejendomsselskabet Olav de Linde renovering af bygningen er belønnet med Odin Prisen.

 

Havnegade 20
Med den unikke placering på havnen danner nabobygningen, det tidligere kornlager, nu storslåede rammer for byens kulturelle mødested DOK5000 til konferencer, koncerter, messer, udstillinger og teater. Renoveringen var nomineret til RENOVER prisen i 2015.

 

Sverigesgade 8
Endnu et tidligere kornpakhus er nu forvandlet til et eksklusivt kontordomicil i første række til kajkanten. Ejendommen imponerer med bjælkekonstruktioner fra gulv til loft.

 

Sverigesgade 16
Dette gamle, røde pakhus er bevaringsværdigt og sammen med bygningens smukke tagkonstruktion og den exceptionelle placering på havnen er bygningen bestemt en fryd for øjet inde som ude. I dag anvendes ejendommen til madhuset Alfred & Kamilla med restauration og madværksted.  

På nabogaden Havnegade 19F på Odense Havn udvikler Ejendomsselskabet Olav de Linde på det tidligere kornlager.

 

Havnegade 32 / Møllekajen 7
Dele af den tidligere dampmølle Victoria på over 10.000 kvadratmeter, hvori der tidligere blev produceret mel, har gennemgået en omfattende transformation. Nu fremstår dele af bygningen som et moderne kontorhus med flotte detaljer fra bygningens tidligere virke. Vi udvikler fortsat på den sidste del af bygningen.

Kontakt vores udlejningsteam

Facade Dampmøllen Victoria Havnegade 32-34 på Odense Havn