Kannikkegården Fiolstræde i København

Kannikegaarden

Fiolstræde 10/St. Kannikestræde 18+18A, 1171/1169 København

Velkommen til Kannikegaarden

Ved årsskiftet 2022/2023 købte Ejendomsselskabet Olav de Linde dette historiske bygningskompleks i København K.

 

Det består af to L-formede bygninger og et baghus, der ligger på hhv. Fiolstræde 10 og Store Kannikestræde 18 og 18A. Bygningerne er forbundet via en port, som betyder, at deres to separate og private baggårde hænger sammen. Der er separat adgang via port fra hhv. Fiolstræde og Store Kannikestræde, hvilket giver en speciel stemning med baggårde ved siden af de smalle gader i det klassiske studenterkvarter.

Lokaler Fiolstræde 10 Store Kannikestræde 18 i København 2023

Mondænt og moderne går hånd i hånd

Fiolstræde 10 huser den velkendte Paludan Bogcafé, der er den ældste af sin slags i Danmark, og som har ligget i ejendommen siden 1958. Forhuset har et ældre mondænt udtryk med paneler og stuk, mens sidebygningen er mere moderne. Store Kannikestræde 18 har et moderne udtryk med rå overflader samt charmerende detaljer som fx stuk. Bygningen er fordelt på fire etager inkl. tagetage med solrig terrasse.

 

Komplekset på Store Kannikestræde 18A er oprindeligt opført i 1850, mens bygningerne på Store Kannikestræde 18 og Fiolstræde er opført i 1867.

 

Ejendomsselskabet Olav de Linde har købt ejendommen med henblik på at forny for at bevare. Vi har optimeret indretningen, opdateret overfladerne, fornyet installationen, samtidig med at vi har bevaret bygningens mange fine detaljer. Gammel stuk er fundet frem, og vi har arbejdet målrettet på at genskabe den oprindelige stil med et moderne præg.

 

Vi igangsatte en større renovering af ejendommen i starten 2023, og vi flyttede selv ind i det første transformerede lejemål midt på samme år. Ejendommens andet lejemål blev taget i brug i august 2023, og et tredje blev taget i brug i september samme år. 

/media/nuhhjqbe/f_portefoelje_kannikegaarden_dsc01517.jpg
/media/ex0j0gxb/f_portefoelje_kannikegaarden_dsc07469.jpg
/media/103bd522/f_portefoelje_kannikegaarden_fiolstraede_dji_0001.jpg

Beliggenhed

Kontakt vores udlejningsteam

Kannikkegården Fiolstræde i København