Vestergade 48

Vestergade 48, 8000 Aarhus

Velkommen til ægte Aarhus-charme

I den charmerende og historiske Vestergade, finder du Ejendomsselskabet Olav de Lindes 27 lejeboliger i det fantastiske bygningskompleks på Vestergade 48. Lejlighederne er placeret i den smukke og velbevarede ejendom i Vestergade 48.

 

Lejlighederne er dels placeret i et nyere baghus fra 2016 med tre lejligheder på hhv. 2-3-værelser. 

 

Lejlighederne i hovedbygningen i komplekset på Vestergade er moderniseret og flere af lejlighederne har fine detaljer som rå murstensvægge og altaner til gården.
Derudover er der 12 værelser med hems i hovedbygningen på alt fra ca. 25-38 m².

Vestergade 48 Aarhus Lejeboliger Erhvervslejemål Facade

Ejendommen er oprindeligt opført som købmandsgård, og historiens vingesus emmer den på sin vis stadig af den dag i dag – dog i mere moderne og nutidige rammer. Ejendommen består af et forhus og et baghus med et hyggeligt lille gårdrum.

 

Vestergade behøver ikke den store introduktion, da gaden er vaskeægte Aarhus-historie. Her blev handlet fra købmandsgårde i tidernes morgen, og senere blev der legendarisk slingret ned ad Vestergade i en tid, hvor der var fuldt tryk på den aarhusianske musikscene. 

 

I dag er Vestergade stadig et knudepunkt for handel og oplevelser. Når du træder ud ad døren fra din lejlighed, finder du adskillige caféer, butikker og restauranter. Du har bl.a. Bill Coffee, Sota Sushi, KiinKiin og LYNfabrikken. Her er vitterligt noget for enhver. 

Vi glæder os til at se dig

Vores boligteam i Aarhus glæder sig til at vise vores lejligheder frem til dig. 

Magnus Vestergaard, Nicolai Tranberg og Simon Poulsen boligudlejningsteam Aarhus