Facade på Vestergade 58 i Aarhus

Vestergade 58

Vestergade 58, 8000 Aarhus

Velkommen til sjæl, charme og ægte midtbystemning

Bindingsværkshuset på Vestergade 58 er en sand perle i Aarhus’ historie. Ejendommens oprindelse som købmandsgård kommer smukt til udtryk på bygningens for- såvel som baghus, som er klædt i charmerende gult og sort bindingsværk, ligesom ejendommens øvrige side- og bagbygning i ejendommens hyggelige gårdmiljø er en sand nostalgisk oase og fryd for øjet. I dag er ejendommen nænsomt renoveret og vedligeholdt.


Foruden en række kontor- og butikslejemål har Ejendomsselskabet Olav de Linde seks lejeboliger i bygningerne. 

Vestergade 58 Aarhus Lejeboliger Erhvervslejemål Facade

Bo til leje under fritlagte bjælker i denne nænsomt renoveret og vedligeholdte ejendom.

De seks lejeboliger bærer præg af, at de er hyggeligt placeret i de bevarede ejendomme med al den charme, der nu engang hører med til en gammel bygning. 

 

Nogle af lejlighederne er i to plan med fritlagte bjælker, udendørs svalegang og et hyggeligt gårdmiljø.  

 

Hvis du er til skæve lejligheder med sjæl og charme, så vil lejligheder i Vestergade 58 være lige noget for dig.  

Her bliver du mødt af en baggård, der leder tankerne tilbage til de gode, gamle dage. Her er virkelig hyggeligt med den brændte orange vægmaling i kontrast til det sorte bindingsværk. Roserne smyger sig langs det sortmalede bindingsværk, som du træder længere ind i baggården.  


Med en farverig fortid som teater og legendarisk spillestedet V58 har Vestergade 58 en nostalgisk værdi for mange aarhusianere. Ikonisk musik strømmede i en årrække fra scenen i baggårdsbygningen, mens forhuset og sidehusene repræsenterer fortællingen om Aarhus som handelsby. Herfra blev der driftig drevet adskillige virksomheder og handlet med forskellige varer gennem tiden. 

 

I dag er der rig mulighed for at lade øjnene vandre mellem bygningens smukke detaljer, eksempelvis ejendommens bjælkekonstruktioner.

Facade Vestergade 58 i Aarhus

Vi glæder os til at se dig

Vores boligteam i Aarhus glæder sig til at vise vores lejligheder frem til dig. 

Magnus Vestergaard, Nicolai Tranberg og Simon Poulsen boligudlejningsteam Aarhus