Udgivet January 25, 2024

Olav de Linde donerer 100.000 kr. til Blå Kors Danmark


Da ejendomsudvikler Olav de Linde den 4. januar 2024 blev udråbt som vinder af Byggesocietetet og Realkredit Danmarks nye bæredygtighedspris Det Grønne Fyrtårn fulgte der samtidig 100.000 kroner med. De kunne doneres til et bæredygtigt formål efter eget valg.

Blåkors Donation

Olav de Linde hjælper hvert år socialt orienterede formål med at bo billigt til leje i hans erhvervslejemål, og han er desuden manden bag Bazar Vest i Aarhus V, som han i sin tid etablerede og har drevet siden 1996. Der var med andre ord flere gode bud på værdige modtagere af den fine præmie.


Valget faldt på den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark, der gør et stort arbejde med at hjælpe socialt udsatte børn, unge og voksne i Danmark.


”Blå Kors er en organisation, som hjælper mennesker, der har det svært, og som samtidig tager sig godt af deres pårørende imens. Det er et prisværdigt formål, som hjælper rigtig mange mennesker med at finde en god kurs i livet. Det er et formål, som minder om det sociale arbejde, der gøres med Bazar Vest. Hvis man giver folk et klap på skulderen, så tager de som ofte udfordringen op. Det vil vi gerne støtte, som en stor tak for Blå Kors’ store indsats,” siger Olav de Linde.

Blå Kors Danmark modtog donationen med stor tak


Overdragelsen af donationen blev markeret den 25. januar 2024 på Ejendomsselskabet Olav de Lindes kontor i Frichsparken i Aarhus, hvor Olav de Linde overdrog præmien til generalsekretær i Blå Kors Danmark, Morten Skov Mogensen.


”Det er en flot pris, og jeg vil gerne ønske Olav de Linde stort tillykke. Det er enormt prisværdigt, at det netop er Blå Kors, der er blevet udvalgt til at modtage den flotte præmiesum. Til det vil jeg gerne sige en stor tak,” lyder det fra Morten Skov Mogensen, som fortsætter:


”Donationer som dette er med til at gøre en forskel for blandt andre nogle af de mere end 109.000 børn, der vokser op i familier med alkoholmisbrug og dem, som står på kanten af samfundet i form af fx hjemløshed og ensomhed. Det er med til at hjælpe os med at hjælpe dem, der har allermest brug for det.”

 

Med til overdragelsen var også Claus Sønderskov, Senior Relationship Manager i Realkredit Danmark.

Blåkors Donation

Om prisen


Prisen blev uddelt af Realkredit Danmark og Byggesocietetet ved deres årlige Nytårskur den 4. januar 2024 i København. Den blev bl.a. givet for: ”Gennem mange år at have fokus på at genbruge byggematerialer til at skabe nye bygninger med særlige karakteristika og miljø samt at transformere eksisterende, gamle bygninger og give dem nyt formål”.


Læs mere her: https://www.olavdelinde.dk/nyheder/olav-de-linde-vinder-det-groenne-fyrtaarn/

For yderligere oplysninger, kontakt:


Olav de Linde, grundlægger og bestyrelsesformand, Ejendomsselskabet Olav de Linde, tlf.: 2810 6622, mail: odl@olavdelinde.dk


Morten Skov Mogensen, generalsekretær i Blå Kors Danmark, tlf.: 4041 1230, mail: msm@blaakors.dk

 

Claus Sønderskov, Senior Relationship Manager i realkredit Danmark, tlf.: 3053 1729, mail: clsn@rd.dk

 

Blåkors Donation
Blåkors Donation