Bygninger Mindet 1-4 i Aarhus

Mindet 2-4

Mindet 2-4, 8000 Aarhus C

Udsigt til kranerne på havnen og kulturen på Dokk1  

På Mindet findes tre af Ejendomsselskabet Olav de Lindes erhvervsejendomme, der alle fungerer som erhvervslejemål med en enestående udsigt til kranerne på Balticagade, livet på havnen og kulturen på Dokk1.

På Mindet 2 træder det markante røde kontorhus frem, som tidligere har huset Aarhus Havns hovedkontor. Fra husets kontorlejemål, der alle er renoveret inden for de seneste år, er der rig mulighed for at følge med i havnens liv og kulturen på Dokk1. Ejendommen indeholder blandt andet en smuk hall, der bidrager til et lyst og indbydende miljø for såvel ansatte som gæster.               

Naboejendommen på Mindet 4 gennemgik i foråret 2018 en markant totalrenovering, der nu rummer kontorlejemål samt restauration i stueetagen. Blandt andet har bygningen fået en ny tagkonstruktion med forskudte spidse kvistvinduer og ny kobberbelægning. Dette er et klassisk eksempel på, hvordan Ejendomsselskabet Olav de Linde giver nyt liv til en slidt ejendom. Renoveringen af den tidligere varmestue for havnens arbejdere er gjort med øje for at fastholde ejendommens oprindelige detaljer, såsom et smukt dekoreret terrazzogulv i stueetagen.

På hjørnet af Mindet 6 og Sydhavnsgade, i den tidligere DLG-bygning, planlægger Ejendomsselskabet Olav de Linde i øjeblikket en fremtidig renovering af den nuværende hvide bygning og en markant udvidelse op i højderne med opførelsen af et kontorhøjhus med publikumsorienterede aktiviteter oven på den eksisterende industribygning.

Færdiggjort Mindet 4

Der er nørdet med arkitektur og detaljer

Ejendomsselskabet Olav de Linde har færdiggjort renoveringen af ejendommen på Mindet 4 i Aarhus. I 2015 købte vi den bevaringsværdige bygning fra 1935 og satte gang i en omfattende totalrenovering fra kælder til kvist. Renoveringen er nu færdig og ejendommen er fuldt udlejet som spisested i stueetagen og kontorlejemål på 1. og 2. sal.

Facade Mindet 4 i Aarhus

Vi købte ejendommen Mindet 4 tilbage i 2015, og du kan i videoen her høre virksomhedens grundlægger Olav de Linde fortælle om den transformation, ejendommen har gennemgået siden da. Vi var opmærksomme på at bevare så meget af bygningens historie, da vi påbegyndte renoveringen, og vi er meget stolte af det færdige resultatet.

Beliggenhed

Kontakt vores udlejningsteam

Bygninger Mindet 1-4 i Aarhus