Science Center Skejby Brendstrupgårdsvej 21 i Aarhus

Science Center Skejby

Brendstrupgårdsvej 21, 8200 Aarhus N

Et vækstcenter inden for sundhed og forskning

Med etableringen af Science Center Skejby har Ejendomsselskabet Olav de Linde omdannet en tidligere produktionsbygning til topmoderne erhvervslejemål. I dette tilfælde et vækstcenter inden for sundhed, der blandt andet huser et privathospital, bioteknologi, Aarhus Universitetshospital og klinisk forskning.

I 2005 tegnede arkitekter fra Ejendomsselskabet Olav de Lindes tegnestue de første streger til en omfattende forandring af de tidligere industribygninger, der havde huset Århus Stiftstidendes trykkeri. I dag har hver en kvadratmeter fået nyt liv med en gennemgribende renovering, og ejendommen rummer nu en række moderne og alsidige lejemål.

Hvert lejemål har adgang til bygningens hjerte: et indendørs gårdrum med et lyst og luftigt atriummiljø fra de høje vinduespartier. Her er der rig mulighed for at lade øjnene vandre, da der desuden er udsigt til velbevarede detaljer fra hallens fortid som trykkeri, herunder en gul traverskran, som er renoveret og bevaret cirka 18 meter oppe under hallens loft.    

Ejendommen er yderst attraktivt beliggende i Skejby tæt ved Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

Beliggenhed

Kontakt vores udlejningsteam

 Science Center Skejby Brendstrupgårdsvej 21 i Aarhus