Facade Tomsagervej 18 Aarhus

Tomsagervej 18

Tomsagervej 18, 8230 Aabyhøj

Ejendomsselskabet Olav de Linde erhvervede ejendommen på Tomsagervej 18 i 2023. Ejendommen er beliggende i Aabyhøjs industrielle kvarter og består af to bygninger med et samlet bebygget areal på 1.956 m² spredt på et grundareal af 6.786 m². Bygningerne er udlagt til hhv. lager og kontor, der hver især har et bygningsareal på 1.214 og 1.958 m², hvor sidstnævnte har en kælder på 282 m². Lagerbygningen er en cremepudset murstensbygning med en tagkonstruktion af lav hældning tækket med tagpap. Bygningen er opført i ét plan, men har en indskudt etage til lagermæssigt formål. Bygningen er opført med et kontorlokale i den nordlige ende, som andrager ca. 40 m².


Kontorbygningen er en rød murstensbygning opført i 3 etager med en flad tagpapkonstruktion. Bygningen er hovedsæde for Danske fragtmænd, hvilket bygningen diskret bærer præg af i form af firmaets lyseblå farve; fra blå markiser til en blå spiraltrappe. Bygningen er opført i en traditionel stil fra 90’erne, kendetegnet ved en stringent arkitektur. Indgang og reception findes i midten af stueetagen, flankeret af en kantine og fælles faciliteter, såsom mødelokaler.


Bygningens øvrige etager er i en funktionel facon opdelt i åbne kontorer, som adskiller sig fra gangen via glasbur, mødelokaler, tekøkken og enkeltkontorer.


Kontorbygningen har i sydvendt side udsigt over Aarhus Å og Eskelunden

Beliggenhed

Kontakt vores udlejningsteam