Facade Census Wichmandsgade 1 i Odense

Wichmandsgade

Wichmandsgade 1-12, 5000 Odense

Sjæl og charme i bynær erhvervspark

Erhvervsområdet omkring Wichmandsgade er primært opstået omkring slutningen af 1800-tallet / begyndelsen af 1900-tallet i forbindelse med etableringen af firmaet A Østergaard, der handlede med autotilbehør. På et tidspunkt ejede firmaet de fleste af ejendommene langs vejens nordside samt nr. 12 mod vest. Firmaet er sidenhen flyttet til ny adresse, og Olav de Linde købte de fleste af ejendommene.

Ejendommene i Wichmandsgade varierer i bygningshøjde fra 1 til 3 etager, hvilket gør området lyst og indbydende. Lejerne i disse erhvervslokaler i Odense C rummer en bred vifte af virksomheder, hvilket skaber et dynamisk miljø omkring bygningerne.

Fakta

På Wichmandsgade finder du en klynge af erhvervslokaler i Odense C. De udmærker sig ved at være forskelligartede, og mon ikke, at vi kan finde et lejemål, der passer perfekt til dine behov og ønsker?

De enkelte ejendomme varierer i størrelse og indretning

Der er kontorbygninger med forskellige loftshøjder samt lager- og produktionslokaler i tilknytning hertil.

Velkendt stil

De ombyggede og istandsatte lejemål er holdt i den velkendte Olav de Linde-stil med respekt for historiske detaljer.

Attraktiv beliggenhed

Wichmandsgade er attraktivt beliggende tæt på Odense City, Odense Banegård Center, letbanen og den kommende ringvejsforbindelse omkring midtbyen og med forbindelse til alle indfaldsveje.

Parkeringspladser

Gode parkeringsmuligheder i forbindelse med de enkelte lejemål.

Beliggenhed

Kontakt vores udlejningsteam

Kontakt vores udlejningsteam

Facade Census Wichmandsgade 1 i Odense