DGNB - præcertificering Guld af Mindet i Aarhus

Scroll ned og læs mere

Udgivet October 22, 2024

 

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde er vi stolte af, at vores projekt på Mindet sammen med det eksisterende og velbevarede kornlager i Aarhus netop har fået tildelt en DGNB-præcertificering Guld. For os er det en milepæl og en anerkendelse af det arbejde, vi lægger i at bygge for fremtiden.

 

For at opnå DGNB-certificering vurderes en række parametre som ressourceforbrug, energiforbrug, materialer, indendørs komfort og bygningens samlede levetid.

 

Certificeringen tager højde for miljømæssige, økonomiske og sociale faktorer, hvilket gør den til en af de mest helhedsorienterede og omfattende systemer for bæredygtighedsvurdering i byggebranchen pt. – udover EU-taksonomien.

 

Præcertificeringen markerer et vigtigt skridt i den endelige certificeringsproces af Mindet og bekræfter, at byggeriet bevæger sig i den rette retning mod at opnå endelig certificering. 

 

Du kan læse mere om selve certificeringen ved Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Mindet – et projekt med syn for fremtiden

Mindet er under opførelse i Sydhavnen i Aarhus og kombinerer moderne arkitektur med en stor respekt for miljøet. Det historiske kornlager, der er en central del af projektet, er blevet nænsomt renoveret og bevaret som fundamentet i byggeriet. 

 

Designet af bygningen fokuserer på at reducere energiforbruget, anvende miljøvenlige materialer og skabe et sundt og komfortabelt indeklima for kommende lejere og brugere.

 

Læs mere om Mindet her: www.mindet-aarhus.dk

Fokus på kvalitet og bæredygtighed

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi skarp fokus på kvalitet og bæredygtighed. At opnå en DGNB-præcertificering er en naturlig forlængelse af vores værdier og tilgang til byggeri. Vi ønsker at bidrage til en grønnere fremtid og sikre, at vores bygninger ikke blot er funktionelle og æstetiske, men også langtidsholdbare og miljømæssigt ansvarlige – også udover de 50 år, der indgår i LCA-beregningen.

 

Certificeringen er et kvalitetsstempel, som sikrer, at vi arbejder efter de højeste internationale standarder. Den giver også vores lejere og samarbejdspartnere en garanti for, at vores bygninger er konstrueret med omtanke for både miljøet og de mennesker, der skal bruge dem. I en tid hvor bæredygtighed er vigtigere end nogensinde før, ser vi DGNB som et væsentligt værktøj til at sikre, at vores projekter er rustet til fremtiden.